Blog

vuosikokous su 28.5. klo 18

Tervetuloa Kellahden Kyläyhdistyksen vuosikokoukseen. Kokous on hybridikokous sekä teams-ympäristössä, että Kellahden kylätalolla. Ilmoitathan tulostasi viimeistään edellisenä päivänä (kellahdenkylayhdistys(a)gmail.com tai p. 044-5310891/Viliina), jotta osaamme lähettää linkin ja varautua riittävin tarjoiluin. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Tervetuloa!

Hyvää uutta vuotta 2023!

Kellahden kyläyhdistyksen johtokunta toivottaa onnea vuodelle 2023!

Viime vuonna tapahtui paljon mm. hankkeiden, talkoiden ja tapahtumien muodossa. Vuoden aikana otettiin hiljalleen askeleita kohti ns. tavallista arkea koronavuosien jälkeen. Kuluvana vuonna on luvassa mm. kyläjuhlat sekä talkoita kerhotilan kunnostamiseksi. Olemme saaneet tarkoitukseen hankerahoitusta Leader Karhuseudulta sekä Porin kaupungilta.

Olemme aikeissa myös palauttaa mm. kauneimmat joululaulut sekä metsäkirkon kellahtelaisiin perinteisiin. Kesällä liikutaan mm. yleisurheilukilpailujen vauhdittamina ja huolehditaan tienvarsien siisteydestä yhdessä. Seuraa ilmoittelua kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa, niin pysyt kartalla! 🙂