Ajankohtaista? Mitä kylällä tapahtuu?

Paikkavaraukset:

Toisen romu on toisen aarre! Tervetuloa Kellahti-kirppikselle laittamaan tavaroita kiertoon ja tekemään löytöjä.

Voit varata oman myyntipaikkasi täyttämällä lomakkeen tai toissijaisesti laittamalla viestiä osoitteeseen kellahdenkylayhdistys@gmail.com

Tervetuloa myymään ja ostamaan, kahville ja makkaralle, keppihevostelemaan tai muuten vaan tuttuja tapaamaan – ota kaveritkin mukaan!

31.7.2022 klo 11-14
Kellahden rantatie 23, 29570 Söörmarkku
Paikkamaksut:
peräkontti 5e
peräkärry-/pöytäpaikka ulkona 10e
pöytäpaikka sisällä 15e (talo tarjoaa pöydän, omat rekit ym.)

Lapsille tapahtumassa Aadan keppihevosrata (klo 13 pieni kepparikisa, muulloin vapaata tutustumista ja hevostelua).

Paikkoja rajoitetusti,
Myyjien saapuminen paikalle klo 10.30 alkaen, kirppispaikat sijoitetaan saapumisjärjestyksessä.

Suosittelemme kätevään mobilepay-sovellukseen tutustumista ja mahdollisesti käyttöönottoa niin myyjille kuin ostajille.

Seuraa meitä facebookissa tai instagramissa, niin pysyt ajantasalla tapahtumista!

Facebookissa on myös kaikille avoin, kyläläisten oma ryhmä sekä kirppis 🙂

Facebook ja Instagram

Elokuu on täällä!

Kesäillat alkavat pimentyä ja syksy saapuu kohta Kellahdelle. Vielä pelaillaan keskiviikkoisin koulun kentällä lentopalloa. Tervetuloa mukaan kuntoilemaan iästä ja kunnosta riippumatta!

Syksyn tullen alkaa myös muu toiminta Kellahdella. Kellahden koulun tilavaraukset ovat nyt auki. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa toiminnallesi paikka ja aika koulun tiloista sähköpostilla.

Kyläyhdistyksen yhteisen sähköpostin osoite on kellahdenkylayhdistys(at)gmail.com

Myös Porin kansalaisopiston ja Otsolan opetusohjelmiin ja kursseille on kohta ilmoittautuminen auki.

Kaikki mukaan Kellahdelle harrastamaan! 🙂

Kellahden kesäasukkaat

Tammikuinen tervehdys

Pakkanen paukkuu, niin kuin talvella pitääkin, ja hyötyliikuntaa tulee lähes jokaiselle lumitöiden muodossa. Kylän talviurheilumahdollisuudet ovat nyt muutenkin parhaimmillaan. Koulun jää odottaa luistelijoita lämpimine pukukoppeineen. Hiihtäminen onnistuu kansanhiihtoladulla ja koulua kiertävälle pururadalle kaupunki on luvannut ajaa 1,3km ladun, sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtoon.

Luistelujään ylläpitoon kaivataan myös lisää talkooväkeä, joten jos sinä olet käytettävissä, laita viestiä vaikka kyläyhdistyksen sähköpostiin tai Facebookin kautta.

Mikäli ulkoliikunta ei kuitenkaan ole sinun juttusi, pääsee myös sisätiloissa liikkumaan. Tiistaisin koululla venytellään kehoa lempeästi Otsolan kehonhuollossa ja perjantaisin nostetaan sykettä kangaspuita paukuttamalla. Katso tarkempi viikko-ohjelma Toiminta koululla – sivulta.

Iloista talven jatkoa!

Ps. Seuraathan kyläyhdistystä myös Facebookissa ja Instagramissa?