Tammikuinen tervehdys

Pakkanen paukkuu, niin kuin talvella pitääkin, ja hyötyliikuntaa tulee lähes jokaiselle lumitöiden muodossa. Kylän talviurheilumahdollisuudet ovat nyt muutenkin parhaimmillaan. Koulun jää odottaa luistelijoita lämpimine pukukoppeineen. Hiihtäminen onnistuu kansanhiihtoladulla ja koulua kiertävälle pururadalle kaupunki on luvannut ajaa 1,3km ladun, sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtoon.

Luistelujään ylläpitoon kaivataan myös lisää talkooväkeä, joten jos sinä olet käytettävissä, laita viestiä vaikka kyläyhdistyksen sähköpostiin tai Facebookin kautta.

Mikäli ulkoliikunta ei kuitenkaan ole sinun juttusi, pääsee myös sisätiloissa liikkumaan. Tiistaisin koululla venytellään kehoa lempeästi Otsolan kehonhuollossa ja perjantaisin nostetaan sykettä kangaspuita paukuttamalla. Katso tarkempi viikko-ohjelma Toiminta koululla – sivulta.

Iloista talven jatkoa!

Ps. Seuraathan kyläyhdistystä myös Facebookissa ja Instagramissa?